"DIPLOMAT" е нов бренд на пазарот, произведен во 2018 година, кој е во иста класа со добро познатиот бренд "KELLY"."DIPLOMAT" се произведува во европските земји Полска,Словенија, Франција, Турција ...

Нашата најниска цена:
3.380 ден
2.366 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање