BEKO CSA 29023 комбиниран ладилник. карактеристики: Автоматско одмрзнување, Енергетска класа:A+ , Нето капацитет:270L, Капацитет на фрижидерот:175L, Капацитет на замрзнувачот:72L, Автономна работа...

Нашата најниска цена:
15.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање