Beko WMY 71023, машина за перење. Aquafusion технологија. Енергетска класа:A+++. Капацитет:7kg. Програми:15. Електронски контроли. Димензии:85x60x50cm

Нашата најниска цена:
16.490 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање