text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
20.990 ден
 • Gorenje BO74SYW Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BSA6737E15X Рерна на пареа (Steam assist)
Gorenje BSA6737E15X Рерна на пареа (Steam assist)
19.990 ден
 • Gorenje BSA6737E15X Рерна на пареа (Steam assist)
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
18.490 ден
16.990 ден
 • Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години

  <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна
17.990 ден
16.490 ден
 • Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години

  <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO74SYB Вградна рерна
Gorenje BO74SYB Вградна рерна
20.990 ден
 • Gorenje BO74SYB Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BSA6737ORAW Рерна на пареа (Steam assist)
Gorenje BSA6737ORAW Рерна на пареа (Steam assist)
26.990 ден
 • Gorenje BSA6737ORAW Рерна на пареа (Steam assist)
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BSA6747A04X Рерна на пареа (Steam assist)
Gorenje BSA6747A04X Рерна на пареа (Steam assist)
25.990 ден
 • Gorenje BSA6747A04X Рерна на пареа (Steam assist)
 • Енергетска класа: A+
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 годин...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO BIM 22302 X Фурна
BEKO BIM 22302 X Фурна
17.999 ден
11.999 ден
 • BEKO BIM 22302 X Фурна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: SteamShine функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO BIM 25302 X вградна рерна
BEKO BIM 25302 X вградна рерна
17.499 ден
14.490 ден
 • BEKO BIM 25302 X вградма рерна
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет: 71l
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 60x60x57cm

Технички спецификации:</...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla BO600SX Вградлива рерна
Tesla BO600SX Вградлива рерна
10.999 ден
9.899 ден
 • Tesla BO600SX Вградна рерна
 • Капацитет: 60l
 • Енергетска класа: А
 • Димензии (ШхВхД): 60х60х55 cm
 • Боја: Инокс
 • Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS67371CLI Електрична рерна
Gorenje BOS67371CLI Електрична рерна
19.990 ден
 • Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Вграден
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Електронски програмски тајмер со...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022