MAX BO 1006, вградна рерна. Мултифункционална рерна со вентилациско печење, иноксен панел, иноксни копчиња, осветлување на рерната, иноксна решетка, димензии 60х60х60цм

Нашата најниска цена:
9.490 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање