Carrier iPlus инверетер клима 42QHC009DS, екстремно тивок и штедлив при работа со A++ за ладење и греење. Користи најнова TWIN ROTTARY компресорска технологија, има опција за WI-FI со доплата, Cold...

Нашата најниска цена:
31.990 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање