GORENJE KAS35NDCINVFT Инвертер клима уред [3,5kW]. Разладна моќност: 3.517 W. Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1.510 W. Грејна моќност: 3.810 W. Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1.5...

Нашата најниска цена:
28.990 ден
25.490 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање