Toshiba Mirai RAS-13BKV-E, инвертер систем [3.5KW]. Ѕиден (hi wall) inverter клима уред, со интелегентно управување PWM и PAM модулација тип: TOSHIBA RAS-13BKV-E / RAS-13BAV-E Mirai наменет за одр...

Нашата најниска цена:
45.000 ден
39.990 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање