VIVAX COOL Q DESIGN 2,5kW R32 инвертер клима уред ACP-09CH25AEQI. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 32,64, SEER коефициент: 6,2, Капацитет н...

Нашата најниска цена:
22.221 ден
16.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање