VIVAX COOL X DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AEXI. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 6,1, Капацитет на...

Нашата најниска цена:
23.332 ден
18.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање