VIVAX COOL XF DESIGN 2,5kW R410 сплит клима уред ACP-09CH25AEX. Енергетска класа за греење: A, Енергетска класа за ладење:A, Капацитет на ладење [kW]: 2,368, EER коефициент: 3,21, Капацитет на гре...

Нашата најниска цена:
15.554 ден
13.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање