text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
 • GAYZER 62042P Akvilon 3 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62042P Akvilon 3 литри, бокал за филтрирање на вода
  980,00  ден
  GAYZER 62042P Akvilon 3 литри, бокал за филтрирање на вода.Карактеристики:Волумен на резервоарот на бокалот 3 л, Со копче календар и автоматско полнење, Со 2 приложени филтерски патрони 301 ( 250...
 • LAICA кертриџ (со 4 филтер) LAICA кертриџ (со 4 филтер)
  1.299,00  ден
 • Laica Stream 3000 J31 Бокал за филтрирање вода + 2 филтри гратис Laica Stream 3000 J31 Бокал за филтрирање вода + 2 филтри гратис
  1.750,00  ден
  Едноставен и сигурен уред за секојдневна употреба. Произведува чиста и мека вода погодна за правење кафе или чај, која ги штити електричните апарати (кафемат, бокал) од таложење на каменец. Почитув...
 • LAICA Clear Line J 703 Mechanic, бокал за филтрирање вода LAICA Clear Line J 703 Mechanic, бокал за филтрирање вода
  989,00  ден
 • LAICA кертриџ (со 1 филтер) LAICA кертриџ (со 1 филтер)
  399,00  ден
 • Laica J11 Бокал за филтрирање вода Laica J11 Бокал за филтрирање вода
  659,00  ден
  LAICA J11-AB jа филтрира водата, тешките метали како што се кадмиум, олово и бакар и други штетни материи кои го расипуваат нејзиниот вкус. Филтрацијата, исто така, го отстранува хлорот од водата и...
 • GAYZER 62047P ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62047P ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода
  840,00  ден
  GAYZER 62047P ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода.Компактен бокал за филтрирање на вода, Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l, Го подобрува мирисот и вкусот на водата, Боја: сина
 • GAYZER 62047N ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62047N ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода
  840,00  ден
  GAYZER 62047N ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода.Компактен бокал за филтрирање на вода, Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l, Го подобрува мирисот и вкусот на водата, Боја: портокалова
 • GAYZER 62040P VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62040P VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода
  1.080,00  ден
  GAYZER 62040P VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода.Карактеристики:Волумен на резервоарот на бокалот 3 л, Со копче календар и автоматско полнење, Со 2 приложени филтерски патрони 301 ( 250л) ...
 • GAYZER 61005 EVRO филтер за славина GAYZER 61005 EVRO филтер за славина
  1.699,00  ден
  GAYZER 61005 EVRO филтер за славина. Филтер за славина со аератор, Лесна монтажа на славина со пречник 14-16 мм, Ги одстранува: тешките метали, нечистотиите и микроорганизмите, Температура на трети...
 • GAYZER 62047Z ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62047Z ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода
  840,00  ден
  GAYZER 62047Z ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода.Компактен бокал за филтрирање на вода, Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l, Го подобрува мирисот и вкусот на водата, Боја: зелена
 • GAYZER 62047C ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62047C ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода
  840,00  ден
  GAYZER 62047C ALFA 2,5 литри, бокал за филтрирање на вода.Компактен бокал за филтрирање на вода, Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l, Го подобрува мирисот и вкусот на водата, Боја: црвен
 • GAYZER 62040Z VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62040Z VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода
  1.080,00  ден
  GAYZER 62040Z VEGA 3 литри, бокал за филтрирање на вода.Карактеристики:Волумен на резервоарот на бокалот 3 л, Со копче календар и автоматско полнење, Со 2 приложени филтерски патрони 301 ( 250л) ...
 • GAYZER 62025P Akvarius 3,7литри, бокал за филтрирање на вода GAYZER 62025P Akvarius 3,7литри, бокал за филтрирање на вода
  1.199,00  ден
  GAYZER 62025P Akvarius Бокал за филтрирање на вода.Карактеристики:Волумен на резервоарот на бокалот 3,7 л, Со копче календар и автоматско полнење, Со 2 приложени филтерски патрони 301 ( 250л) & 5...
 • GAYZER 61004 VITA филтер за славина GAYZER 61004 VITA филтер за славина
  890,00  ден
  GAYZER 61004 VITA филтер за славина без аератор. Лесна монтажа на славина со пречник 14-16 мм, Ги одстранува: тешките метали, нечистотиите и микроорганизмите, Температура на третираната вода , мах ...
 • Laica Stream 3000 J961 (Fuschia) Бокал за филтрирање вода Laica Stream 3000 J961 (Fuschia) Бокал за филтрирање вода
  1.999,00  ден
  LAICA Strean 3000 J961 e бокал за филтрирање вода за пиење, го подобрува квалитетот, вкусот и ја прочистува водата од бигор и честички. Дизајниран во Италиа. Има електронски индикатор, кој покажува...