text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
 • Husqvarna 236 моторна пила Husqvarna 236 моторна пила
  11.690,00  ден
 • McCULLOCH CS 35 Моторна пила McCULLOCH CS 35 Моторна пила
  10.490,00  ден
  McCULLOCH CS 35 Моторна пила/ зафатнина на моторот 35цм3/Моќност 1.4kw/Должина на меч 36цм/тежина 4.6 кг/12 месеци гаранција
 • Husqvarna 240 e-series моторна пила Husqvarna 240 e-series моторна пила
  15.120,00  ден
  Husqvarna 240 e-series Моторна пила/должина на мач 16"/зафатнина на цилиндар 38.2cm3/моќност 1.5kW/тежина 4.7kg/максимум вртежи 9000/свеќица Champion RCJ7Y/ланец со 26 забци