text.skipToContent text.skipToNavigation
12 пронајдени производи
 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 180 литри EZIO INOX Вертикално буре за вино 180 литри
  10.900,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за вино 180 литри, Димензии: 150 x 100цм, Дијаметар: 67цм, Дебелина: 0.6-0.7цм, Висина: 130цм, Славина: 1/2"
 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри
  9.790,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за ракија 145 литри, Димензии: 150 x 80цм, Дијаметар:51цм, Дебелина:0.6-0.7цм, Висина:110цм, Славина:1/2"
 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 1000 литри EZIO INOX Вертикално буре за вино 1000 литри
  39.900,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за вино 1000 литри, Димензии:250 X 150цм, Дијаметар:97цм, Дебелина:0.8цм, Висина:130цм, Славина:1-3/8", Испуст:1"
 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри
  16.790,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за ракија 320 литри, Димензии:200 X 100цм, Дијаметар:67цм, Дебелина:0.6-0.7цм, Висина:130цм, Славина:3/4-3/8", Испуст:3/4"
 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри
  22.990,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за вино 500 литри, Димензии:250 X 100цм, Дијаметар:84цм, Дебелина:0.8цм, Висина:130цм, Славина:3/4-3/8", Испуст:3/4"
 • EZIO INOX Буренце за ракија EZIO INOX Буренце за ракија
  2.590,00  ден
  EZIO INOX Буренце за ракија. Карактеристики: Литража:6 литри, Димензии:25 x 25цм, Дијаметар:22цм. Дебелина:0.6цм, Висина:25цм ,Славина:3/8"
 • EZIO INOX Вертикално буре за вино 100 литри EZIO INOX Вертикално буре за вино 100 литри
  7.900,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за вино 100 литри, Димензии:125 x 80цм, Дијаметар:43цм, Дебелина:0.6-0.7цм, Висина:90цм, Славина:1/2"
 • EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
  8.490,00  ден
  EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри,Димензии:1250 x 800цм, Дијаметар:430цм, Дебелина:0.6цм,Висина:900цм, Славина:1/2"
 • Филтер- патрони ROVER 4 Филтер- патрони ROVER 4
  800,00  ден
  Филтер- патрони ROVER 4. Кутија од 25 парчиња, Димензии: 20 cm x 20 cm, Производител: ROVER POMPE
 • Сад за ферментација-ВРЕЛНА- 80 mm Сад за ферментација-ВРЕЛНА- 80 mm
  390,00  ден
  Сад за ферментација-ВРЕЛНА- 80 mm. Со додатокот за иноксните бочви- ВРЕЛНА се спречува влегувањето на непосакуваниот кислород во бочвата, а јаглеродниот диоксид слободно се испушта за време на алко...
 • EZIO INOX Хоризонтално Буре за ракија 35 литри EZIO INOX Хоризонтално Буре за ракија 35 литри
  4.950,00  ден
  EZIO INOX Хоризонтално Буре за ракија 35 литри, Димензии:94 x 35цм, Дијаметар:33цм, Дебелина:0.6цм, Висина:49,5цм, Славина:3/8"
 • Парафинско масло- EXTRA AGROLIT- 1 lit Парафинско масло- EXTRA AGROLIT- 1 lit
  220,00  ден
  Парафинско масло- EXTRA AGROLIT- 1 lit. Се користи за затворање на капакот кој плови во инокс бочвите за чување на вино и др. течности, Без боја, мирис и вкус, Изработено од најквалитетни фармацевт...