Black&Decker BDCHD181B3A Акумулаторска Ударна дупчалка 18V(1.5Ah)+3 батерии,полнач и куфер со 120 додатоци за дупчалката, Литиумска батерија, Дупчење во Дрво 25мм, бетон 10мм, метал 10мм, 2 брзини-...

Нашата најниска цена:
13.999 ден
8.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање