Black & Decker BDCDC18BAFC батериска штрафилица/одвртувач 18.0V 1.5Ah + 80 додатоци + 1 батерија. 90 minutes charger, 1 x magnetic holder for bits, 8 x end caps (4,5,6,7,8,9,10,11,12mm), 6 x 25mm H...

Нашата најниска цена:
9.999 ден
7.499 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање