Black & Decker Ел. ножица за жива ограда EMAX32S 1200W 32cm. Moќност: 1.200 W, Брзина: 3.500/min, Ширина на косење: 32 cm, Висина на косење: 20-60 mm, Број на подесувања на висината: 3 (нивоа на ко...

Нашата најниска цена:
9.999 ден
6.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање