Villager Ел.косилка Villy 1200 P. Моќност 1200W, широчина на косење 320мм, површина на косење 400м2, висина на косење: 20-60 mm (5 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 140 mm, капац...

Нашата најниска цена:
4.590 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање