Iskra СЕТ: Бензиска Косилка за трева самоодна HG48SMH-S + ПОДАРОК плинска скара. Карактеристики на бенсизката косилка за трева: Моќност:2.5кW, Големина на мотор:140цм3, Опфат на сечење:480мм, Резе...

Нашата најниска цена:
23.990 ден
18.990 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање