MAX PULS Бензиска косилка за трева MP-GLM007 §Моќност:2.4kW§Вртежи:3000§Дијаметар на косење:460мм§Висина на сечило:25/75мм(5 позиции)§Капацитет на корпа:55 литри

Нашата најниска цена:
12.890 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање