Villager Бензинска косилка V 46 Т (OHV, 139 cm3, 46cm). Карактеристики: Тип на мотор: T 475 OHV, 139 cm³, Ширина на косење: 460 mm, Површина на косење: 1100 m², Висина на косење: 25 - 75 mm, Дијаме...

Нашата најниска цена:
14.090 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање