ISKRA XY HT-260B Бензиска ножица-тример за жива ограда + тример за брада. Карактеристики: Волумен на мотор:26,3 cm3, тип на мотор:HT260B (1E34F) 2-тактен, Јачина:0,75 kW(1.0 KM), Врежи:3000 okr/min...

Нашата најниска цена:
9.290 ден
7.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање