MAX PULS Моторна пила на бензин MP-GCS020 §Моќност:1700W§Вртежи:7000§Должина на меч:450мм§Резервар за гориво:550 мл§Зафатнина:45цц

Нашата најниска цена:
5.390 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање