ISKRA СЕТ: XY BC 520 Моторна Бензиска коса + ERO 60 алати. Карактеристики:Моќност:1.5кW, Големина на мотор:51цм3, Опфат на сечење:810мм, Должина на палица за косење:146цм. Карактеристки на сетот ...

Нашата најниска цена:
11.590 ден
8.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање