Електрична дупчалка - 500W, Максимална брзина 47.600 min, регулатор за промена на брзината, борј на вртежи 0-2.800 min, можност за бушење (дрво / метал / бетон) 20 / 13 / 13 mm, тежина 1,7 кг, оста...

Нашата најниска цена:
5.624 ден
4.499 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање