DeWalt DW088K вкрстено линиски ласер со детектор. класа на ласер: 2, и 50 m со детектор DE0892, насоки: хоризонтално/вертикално - опрема: 3 × AA батерии, држач, куфер, детектор DE0892 + 9 V батерии

Нашата најниска цена:
14.999 ден
13.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање