VIVAX IMAGO LED TV-32S55AT2, HD, DVB-T2/C, MPEG4 телевизор + ПОДАРОК држач за на ѕид VIVAX IMAGO LED/LCD NOK-2655. Големина на екран со дијагонала од 82цм, приклучоци: 3 HDMI, 1 USB, 1 SKART, 1 C...