VIVAX IMAGO LED TV-40LE76SM, FHD , SMART, Android TV, DVB-T2/C, MPEG4 телевизор + ПОДАРОК држач за на ѕид VIVAX IMAGO LED/LCD NOK-2655. Големина на екран со дијагонала од 100цм, приклучоци: 2x HD...

Нашата најниска цена:
20.812 ден
17.690 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање