text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
40 пронајдени производи
 • RENOLUX Travelling RENOLUX Travelling
  5.990,00  ден
 • Primebebe FORCE JEANS Koличка за деца
  Primebebe FORCE JEANS Koличка за деца
  3.990,00  ден
 • Primebebe FORCE BROWN YELLOW Количка за деца
  Primebebe FORCE BROWN YELLOW Количка за деца
  4.590,00  ден
 • Chipolino "Fama" grey количка Chipolino "Fama" grey количка
  10.990,00  ден
  Chipolino "Fama" grey количка KKFA11802GR. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да с...
 • Chipolino "Fusion" Ash 2во1 количка Chipolino "Fusion" Ash 2во1 количка
  21.890,00  ден
  Chipolino "Fusion" Ash 2во1 количка KKFU01802AS. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има количка со хоризонтално седиште за новороденче и посебно седиште кое се вади и може да се користи како а...
 • Chipolino Twix Ash количка за близнаци Chipolino Twix Ash количка за близнаци
  18.690,00  ден
  Chipolino Twix Ash количка за близнаци KBTX01802AS. Погодно за деца од 0+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое мо...
 • Chipolino "SISI" disco black количка Chipolino "SISI" disco black количка
  6.249,00  ден
  Chipolino "SISI" disco black количка LKSS01803DB. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 позиции на прилагодување, 5 точки за прилагодување на држачите, долна корпа за сместување...
 • Chipolino "Noby" blue indigo количка Chipolino "Noby" blue indigo количка
  5.390,00  ден
  Chipolino "Noby" blue indigo количка LKNB01802BI. Погодно за деца од 6+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може...
 • Chipolino "Trendy" beige количка Chipolino "Trendy" beige количка
  8.790,00  ден
  Chipolino "Trendy" beige количка LKTR01704BE. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за повеќе позиции на прилагодување, дополнителен душек, долна корпа за сместување на багаж, преден...
 • Chipolino "UP & DOWN" smoked pearl количка Chipolino "UP & DOWN" smoked pearl количка
  17.990,00  ден
  Chipolino "UP & DOWN" smoked pearl количка KKUPD1183SP. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 висински позиции на прилагодување, 5 точки за прилагодување на ременот, долна корпа...
 • Chipolino Twix frappe количка за близнаци Chipolino Twix frappe количка за близнаци
  18.690,00  ден
  Chipolino Twix frappe количка за близнаци KBTX01801FR. Погодно за деца од 0+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче ко...
 • Chipolino "UP & DOWN" frappe количка Chipolino "UP & DOWN" frappe количка
  17.990,00  ден
  Chipolino "UP & DOWN" frappe количка KKUPD1182FR. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 висински позиции на прилагодување, 5 точки за прилагодување на ременот, долна корпа за см...
 • Chipolino "Fama" frappe количка Chipolino "Fama" frappe количка
  10.990,00  ден
  Chipolino "Fama" frappe количка KKFA11801FR. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да...
 • Chipolino "Sofia" frappe cotton jeans количка Chipolino "Sofia" frappe cotton jeans количка
  6.290,00  ден
  Chipolino "Sofia" frappe cotton jeans количка LKSO01802FJ. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 позиции на прилагодување и за во лежечка положба, 5 точки за прилагодување на др...
 • Chipolino "Fusion" frappe 2во1 количка Chipolino "Fusion" frappe 2во1 количка
  21.890,00  ден
  Chipolino "Fusion" frappe 2во1 количка KKFU01801FR. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има количка со хоризонтално седиште за новороденче и посебно седиште кое се вади и може да се користи как...
 • Chipolino "Noby" frappe количка Chipolino "Noby" frappe количка
  5.390,00  ден
  Chipolino "Noby" frappe количка LKNB01803FR. Погодно за деца од 6+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да с...
 • Chipolino "Noby" ash количка Chipolino "Noby" ash количка
  5.390,00  ден
  Chipolino "Noby" ash количка LKNB01801AS. Погодно за деца од 6+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да се о...
 • Chipolino "Fama" lake количка Chipolino "Fama" lake количка
  10.990,00  ден
  Chipolino "Fama" lake количка KKFA11804LK. Погодно за деца од 0-36 месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да с...
 • Chipolino "Mixie" disco black количка Chipolino "Mixie" disco black количка
  5.990,00  ден
  Chipolino "Mixie" disco black количка LKMX01803DB. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за 4 позиции на прилагодување и за во лежечка положба, 5 точки за прилагодување на ременот, д...
 • Prmebebe 3во1 Palli Grey, количка за деца Prmebebe 3во1 Palli Grey, количка за деца
  8.800,00  ден
  • 1(current)
  • 2