Автомобилско седиште Chipolino Jett, погодно за деца од 9 до 36 килограми, група I, II и III, или деца од 1 до 11 годишна возраст. Седиштето има сигурносен појас кој може да се регулира во 5 точки ...

Нашата најниска цена:
3.250 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање