Chipolino "Noby" frappe количка LKNB01803FR. Погодно за деца од 6+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое може да с...

Нашата најниска цена:
6.738 ден
5.390 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање