Chipolino "SISI" disco black количка LKSS01803DB. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 позиции на прилагодување, 5 точки за прилагодување на држачите, долна корпа за сместување...

Нашата најниска цена:
6.249 ден
4.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање