Chipolino "Sofia" frappe cotton jeans количка LKSO01802FJ. Погодно за деца од 6-36 месеци до 15kg. Има можност за 3 позиции на прилагодување и за во лежечка положба, 5 точки за прилагодување на др...

Нашата најниска цена:
7.863 ден
6.290 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање