Chipolino Twix Ash количка за близнаци KBTX01802AS. Погодно за деца од 0+ месеци до 15kg. Има 5 позиции на прилагодување на седиштето, можност за хорисонтално поставување, покрив со прозорче кое мо...

Нашата најниска цена:
23.363 ден
18.690 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање