Chipolino "Bellissima" blue indigo креветче KOSIBS183BI. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има две нивоа и душек, има две тркалца за полесна манипулација, торбичка од страна за облека преносна. Прои...

Нашата најниска цена:
7.738 ден
6.190 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање