Санка за на снег 95 cm,рачна изработена од дрво(даб и бука),Метални Чембери за прицврстување на конструкцијата, Лакирани со двокомпонентен лак,метални лизгави подлоги

Нашата најниска цена:
1.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање