Прекрасни плишани медвједиќ Бруно. Када га грлиш, он ти узвраќа загрлјај, када га шкаклјаш весело се смије. Кад је гладан нахрани га медом и захвалит ќе ти мицањм ушију и капака. Кад зачује гласан ...

Нашата најниска цена:
3.900 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање