Според начинот на исхрана

Oxy Max 60 ml.
3.335 ден
Zenthonic 32 Oz
3.354 ден
Ocean 21 946 ml.
3.400 ден
Noni 32 Fl.Oz.
3.136 ден
Organic Noni 32 Oz.
3.484 ден