text.skipToContent text.skipToNavigation
ТРАKCДАТА ОПТИЧКИ МЕДИЈ ЦД ТРKC ЦД-Р СП50IDMK-11614
Нашата најниска цена
388,00 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Траkcдата ЦД принтабилни медији омогуќавају исписивањ текста инкјет принтером изравно на медиј с бијелим премазом, нема неискориштеног простора око средишњг прстена тако да се може исписивати све до самог средишта. Медиј је идеалан за архивирањ података, умножавањ, мрежни бацк уп, мултимедијалне презентације те рад с дигиталним видео/фото материјалом. Економично пакирањ: спиндле 50 ком, капацитет 700 МБ, Брзина 52KC
Бренд Traxdata
Тип на производ CD диск