text.skipToContent text.skipToNavigation
12 пронајдени производи
Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 (i3-10210H/8GB/256GB SSD/14" FHD TOUCH/Windows 10), 81X10098RM лаптоп
Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 (i3-10210H/8GB/256GB SSD/14" FHD TOUCH/Windows 10), 81X10098RM лаптоп
44.990 ден
37.999 ден
 • Intel Core i3 1005G1,
 • 8GB RAM,
 • SSD 256GB,
 • Windows 10 Home,
 • 14" FullHD TOUCH

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX005ASC, 15,6 FHD IPS 144Hz, Intel Core i5 9300H, 16GB DDR4, 1TB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX1660 Ti 6GB, Free DOS, лаптоп
Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX005ASC, 15,6 FHD IPS 144Hz, Intel Core i5 9300H, 16GB DDR4, 1TB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX1660 Ti 6GB, Free DOS, лаптоп
78.500 ден
59.990 ден
 • Intel Core i5 9300H,
 • 16GB RAM,
 • SSD 1TB,
 • NVIDIA GeForce RTX 1660 Ti,
 • 15,6 FullHD 144Hz

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05 (i5-1035G1/8GB/512GB SSD/14" FHD IPS/Windows 10), 82A100ATRM лаптоп
Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05 (i5-1035G1/8GB/512GB SSD/14" FHD IPS/Windows 10), 82A100ATRM лаптоп
50.990 ден
44.999 ден
 • Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05 лаптоп,
 • 14" FHD 300Nits екран,
 • Intel Core i5-1035G1 процесор,
 • 8GB RAM меморија, 512GB SSD,
 • Windows 10 Home оперативен систем.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY003NSC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i5 9300H, 8GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX1650 4GB, Free DOS, лаптоп
Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY003NSC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i5 9300H, 8GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX1650 4GB, Free DOS, лаптоп
59.999 ден
46.999 ден
 • Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY003NSC лаптоп,
 • 15.6" FHD IPS 300Nits екран,
 • Intel Core i5 9300H процесор,
 • 16GB RAM меморија, 256GB SSD диск,
 • NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion 5 15IMH05, 82AU006SRM, 15,6 FHD IPS 120Hz, Intel Core i5-10300H, 8GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, лаптоп
Lenovo Legion 5 15IMH05, 82AU006SRM, 15,6 FHD IPS 120Hz, Intel Core i5-10300H, 8GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, лаптоп
59.999 ден
49.999 ден
 • Lenovo Legion 5 15IMH05, 82AU006SRM лаптоп,
 • Intel Core i5 10300H,
 • 8GB RAM,
 • SSD 512GB,
 • nVidia GTX 1650 4GB,
 • 15,6" FullHD 120Hz 250Nits екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 Black (15,6" FHD/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 4GB)
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 Black (15,6" FHD/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 4GB)
49.999 ден
41.999 ден
 • Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 Black, 81Y400CVRM, лаптоп,
 • NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6,
 • Intel Core i5-10300H процесор,
 • 8GB RAM меморија,
 • 512GB SSD диск,
 • 15.6" FHD IPS екран,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX0055SC, 15,6 FHD IPS 144Hz, Intel Core i5 9300H, 16GB DDR4, 256GB SSD PCIe NVMe + 1TB HDD, NVIDIA GeForce GTX1660 Ti 6GB, Free DOS, лаптоп
Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX0055SC, 15,6 FHD IPS 144Hz, Intel Core i5 9300H, 16GB DDR4, 256GB SSD PCIe NVMe + 1TB HDD, NVIDIA GeForce GTX1660 Ti 6GB, Free DOS, лаптоп
75.900 ден
61.990 ден
 • Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX0055SC лаптоп,
 • 15.6" FHD 144Hz екран,
 • Intel Core i5 9300H процесор,
 • 16GB RAM меморија, 256GB SSD + 1TB диск,
 • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
56.990 ден
51.990 ден
 • Lenovo Legion 5 15IMH05H Black, 82AU006QRM лаптоп,
 • Intel Core i5 10300H,
 • 8GB RAM,
 • SSD 512GB,
 • nVidia GTX 1650 Ti 4GB,
 • 15,6" FullHD 120Hz 250Nits екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400C2RM, 15,6 FHD IPS, Intel i5-10300H, 16GB RAM, 256GB SSD + 1TB HDD, GTX 1650 Ti 4GB, лаптоп
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400C2RM, 15,6 FHD IPS, Intel i5-10300H, 16GB RAM, 256GB SSD + 1TB HDD, GTX 1650 Ti 4GB, лаптоп
56.999 ден
49.999 ден
 • Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400C2RM, лаптоп,
 • NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB GDDR6,
 • Intel Core i5-10300H процесор,
 • 16GB RAM меморија,
 • 256GB SSD диск + 1TB хард диск,
 • 15.6" FHD IPS екран,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo Legion 5 15IMH05, 81Y6007WRM, 15,6 FHD IPS 120Hz, Intel Core i5-10300H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, лаптоп
Lenovo Legion 5 15IMH05, 81Y6007WRM, 15,6 FHD IPS 120Hz, Intel Core i5-10300H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, лаптоп
79.999 ден
61.990 ден
 • Lenovo Legion 5 15IMH05H Black 81Y6007WRM,
 • Intel Core i5-10300H процесор,
 • 16GB RAM меморија,
 • SSD 512GB диск,
 • NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB,
 • 15,6 FullHD 120Hz.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05, 82A100AURM, 14 FHD IPS, Intel i5-1035G1, 8GB RAM, 512GB M.2 SSD, MX350 2GB GDDR5, Win 10, лаптоп
Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05, 82A100AURM, 14 FHD IPS, Intel i5-1035G1, 8GB RAM, 512GB M.2 SSD, MX350 2GB GDDR5, Win 10, лаптоп
59.999 ден
52.990 ден
 • Lenovo YOGA SLIM7 14IIL05, 82A100AURM лаптоп,
  |
 • 14.0" fullHD 300Nits екран,
  |
 • Intel Core i5 1035G1 процесор,
  |
 • 8GB RAM меморија,
 • NVIDIA GeForce MX350 2GB GDDR5,
 • Windows 10 Home, |
 • SSD 512GB PCIe NVMe диск. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400CURM, 15,6 FHD IPS, Intel Core i7-10750H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, лаптоп
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400CURM, 15,6 FHD IPS, Intel Core i7-10750H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, лаптоп
59.999 ден
53.990 ден
 • Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05, 81Y400CURM, лаптоп,
 • NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6,
 • Intel Core i7-10750H процесор,
 • 16GB RAM меморија,
 • 512GB SSD диск,
 • 15.6" FHD IPS екран,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.06.2021