text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
  • SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH
    5.999,00  ден
    SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH. Елегантно и ефикасно решение за подобрување на квалитетот на воздухот во домот 3-чекори филтрација која обезбедува највисока можна ефикасност – Филтер за пр...