text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
72 пронајдени производи
CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Black&Decker BCD003BA10S Ак. ударна дупчалка 18v + две батерии 18v/1.5Ah + торба и прибор
Black&Decker BCD003BA10S Ак. ударна дупчалка 18v + две батерии 18v/1.5Ah + торба и прибор
12.500 ден
6.099 ден
 • Black&Decker BCD003BA10S Ак. ударна дупчалка 18V
 • Две батерии 18V/1.5Ah Li-ion + 400mA полнач
 • Вртежи:1400
 • Удари во мин.: 21.000
 • Гаранција: 2 години
 • Гратис> торба Black+Decker + додатоци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
3.999 ден
3.199 ден
 • Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8,
  |
 • Батериска бормашина 14,4V/1.5Ah, |
 • Бренд: ISKRA,
 • Подарок: 8 штрафцигери ISKRA,
 • Гаранција: 2 години, |
 • Вртежи до 700 во минута. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок 125 бари/1600W
STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок 125 бари/1600W
11.999 ден
6.499 ден
 • STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок,
 • Моќност: 125 бари / 1.600W,
 • Гаранција: 2 години,
 • 2 додатоци за прскање, 2 четки,
 • Бренд: Stanley.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
8.999 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Black&Decker BEH710SA32-QS ударна бормашина 710W + торба и сет 32 бургии
Black&Decker BEH710SA32-QS ударна бормашина 710W + торба и сет 32 бургии
8.999 ден
3.899 ден
 • Black&Decker BEH710SA32-QS ударна бормашина 710W + торба и сет 32 бургии
 • Моќност: 710W
 • Кутија со 32 бургии
 • Вртежи во мин.: 2.800
 • Гаранција: 2 години
 • Гратис: торба Black+Decker

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Black&Decker KS701PE3S-QS убодна пила 520W со торба и додатоци
Black&Decker KS701PE3S-QS убодна пила 520W со торба и додатоци
5.999 ден
3.199 ден
 • Black&Decker KS701PE3S-QS убодна пила 520W со торба и додатоци
 • Моќност: 520W
 • Кутија со 3 пили за дрво и метал
 • Агол на сечење до 45 степени
 • Гаранција: 2 години
 • Гратис: торба Black+Decker

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Black&Decker BEG220KA5-QS Брусалка 900W + 5 дискови и кутија
Black&Decker BEG220KA5-QS Брусалка 900W + 5 дискови и кутија
5.499 ден
3.399 ден
 • Black&Decker BEG220KA5-QS Брусалка 900W + 5 дискови и кутија
 • Моќност: 900W
 • Кутија со 5 дискови
 • 125mm футер 
 • Гаранција: 2 години
 • Гратис: кутија Black+Decker

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Bestway Душек лубеница 43140
Bestway Душек лубеница 43140
2.249 ден
1.399 ден
 • Bestway Душек лубеница 43140
 • Димензии: 187cm.
 • Изработена од висококвалитетна пвц гума
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO Чевел саксија 62x32x35cm
ROTO Чевел саксија 62x32x35cm
1.313 ден
719 ден
 • ROTO Чевел саксија 62x32x35cm
 • Димензии: 62x32x35cm
 • матерјалот и бојата е УВ стабилнa
 • Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее
 • Изработени од полиетилен
 • Бренд: ROTO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO Вреќа саксија 49x43x31cm
ROTO Вреќа саксија 49x43x31cm
1.375 ден
719 ден
 • ROTO Вреќа саксија 49x43x31cm
 • Димензии: 49x43x31cm
 • матерјалот и бојата е УВ стабилнa
 • Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее
 • Изработени од полиетилен
 • Бренд: ROTO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO Аголна саксија 55x38x45cm
ROTO Аголна саксија 55x38x45cm
1.563 ден
799 ден
 • ROTO Аголна саксија 55x38x45cm
 • Димензии: 55x38x45cm
 • матерјалот и бојата е УВ стабилнa
 • Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее
 • Изработени од полиетилен
 • Бренд: ROTO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја
Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја
3.490 ден
2.799 ден
 • Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја
 • Моќност: 3.000W
 • Број на вртежи: 8.000 - 15.000rpm
 • Функции: 3 (дување, вшмукување и дробење)
 • Максимален проток на возду: 13,2 m3/min
 • Максимална брзина на дување: 270 km/h
 • Капацитет на вреќата: 35 литри

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 28120 Easy Set 305 x 76 cm, без филтер пумпа
INTEX 28120 Easy Set 305 x 76 cm, без филтер пумпа
2.861 ден
1.999 ден
 • INTEX 28120 Easy Set 305 x 76 cm, без филтер пумпа
 • Димензии: 305x76 cm
 • Капацитет: 3.583литри (80%)
 • Филтер пумпа нема во паквањето,
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO Планика L саксија 50x22x19cm
ROTO Планика L саксија 50x22x19cm
613 ден
319 ден
 • ROTO Планика L саксија 50x22x19cm
 • Димензии: 50x20x19cm
 • матерјалот и бојата е УВ стабилнa
 • Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее
 • Изработени од полиетилен
 • Бренд: ROTO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 57313 457x84cm базен на надувување со филтер пумпа
BESTWAY 57313 457x84cm базен на надувување со филтер пумпа
15.999 ден
6.999 ден
 • BESTWAY 57313 457x84cm базен на надувување со филтер пумпа
 • Димензии: 457x84cm
 • Капацитет: 9.677литри (80%), 
 • Филтер пумпа вклучена во паквањето,
 • Бренд: BESTWAY

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 58037 Покривка за базен монтажен - 366цм дијаметар
BESTWAY 58037 Покривка за базен монтажен - 366цм дијаметар
1.099 ден
499 ден
 • BESTWAY 58037 Покривка за базен монтажен - 366цм дијаметар
 • Намена: покривка за монтажни базени дијаметар 366cm.
 • Изработена од висококвалитетна пвц гума
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO рачна мелница за грозје црвена боја
ROTO рачна мелница за грозје црвена боја
5.590 ден
3.899 ден
 • ROTO рачна мелница за грозје црвена боја
 • Капацитет: до 500 kg/h
 • Димензии: 670 х 410 х 380mm
 • Практична за домашна употреба
 • Метална рачка со пластичен држач
 • Изработена од висококвалитетни материјали

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
899 ден
359 ден
 • BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
 • Намена: покривка за монтажни базени дијаметар 305cm.
 • Изработена од висококвалитетна пвц гума
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 62091 лепило за базен
BESTWAY 62091 лепило за базен
200 ден
99 ден
 • BESTWAY 62091 лепило за базен
 • Димензии: 6.5cm2
 • Пакување: 10 самолепливи ленти
 • Водоотпорност: да
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ROTO пластично буре Класик 280L
ROTO пластично буре Класик 280L
5.850 ден
5.599 ден
 • ROTO пластично буре Класик 280L
 • Димензии:720x650x910mm
 • Капацитет:280 литри
 • Материјалот е отпорен на удари и бојата не бледее
 • Внатрешната страна од бурето е трајно обложена со парафин
 • Бренд: ROTO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Black&Decker Сет: Дупчалка 500W со одвртувач
Black&Decker Сет: Дупчалка 500W со одвртувач
4.498 ден
3.999 ден
 • Black&Decker Сет: Дупчалка 500W со одвртувач
 • Дупчалка BEH200-QS 500W/2,900rpm/49.300удари/мин.
 • Дупчење: дрво: 20mm, метал: 13mm, бетон: 13mm
 • Одвртувач BDHT0-28110 3.6V/1.5Ah/180rpm/глава 6,25mm
 • Тежина: дупчалка: 1,84kg/ одвртувач: 0,64kg
 • Гаранција: 2год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
AGRINA 229 електричен трмер 250W
AGRINA 229 електричен трмер 250W
2.190 ден
999 ден
 • AGRINA 229 електричен трмер
 • Моќност: 250W
 • Работна ширина: 22cm
 • Гаранција: 3 години
 • Ергономски дизајн, мала маса

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Bestway Душек пица 44038
Bestway Душек пица 44038
1.499 ден
799 ден
 • Bestway Душек пица 44038
 • Димензии: 188 х 130cm.
 • Изработена од висококвалитетна пвц гума
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
MATRIX MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусалка
MATRIX MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусалка
4.599 ден
3.699 ден
 • MATRIX MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусалка
 • Моќност: 2.200W
 • Број на вртежи: 6.000rpm
 • Насаден отвор на диск: 22,23mm
 • Пречник на брусен диск: 230mm
 • Тежина: 6kg
 • Гаранција: 2год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
4.410 ден
2.299 ден
 • Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002,
  |
 • Моќност: 500W, |
 • Брзина на вртежи: 0-3000 в/м,
 • Глава: 13mm,
 • Сетот содржи 10 алати/додатоци , |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3