text.skipToContent text.skipToNavigation


- Прободи ги попустите!
-
Проверете ја специјалната надуена понуда и купувајте по издишани цени бидејќи попустите одат и до 40%.
Ја надувавме понудата, ги издишавме цените и додадовме:
- Плаќање до 24 рати без камата
- Купување со потрошувачки кредит до 72 рати
- Брза достава на обележани артикли
- Бесплатна достава над 2.800 ден
- Бесплатно лично превземање на нарачки PickUp, eKupi&преземи

Понудата важи до 31.01.2023 година или додека траат залихите!
-
Искористете ја одличната можност!