text.skipToContent text.skipToNavigation

                                       Лично подигнување на нарачката

Платени нарачки можете лично да ги превземете во нашиот дистрибутивен магацин најрано наредниот ден од 14.00 до 15:30 часот.

Магацинот се наоѓа на ул. "Јадранска Магистрала" бр.12 (пред влезот на индустриската зона во Визбегово) во Скопје.


Работно време на магацинот:

  • Понеделник до Четврток: 08:00 - 16:30 часот, Петок до 15:30 часот
  • При лично подигнување на артиклите кои ги имате предходно нарачано, ве молиме прво проверете дали артиклите се подготвени за преземање на телефонскиот број 02 3202 900.

    Кога лично се подигнуваат артиклите во нашиот магацин Ве молиме да понесете копија од фактурата која е пратена на вашата email адреса. При подигнување на артиклите од нашиот магацин немате никакви дополнителни трошоци за испорака.

    ЗАБЕЛЕШКА: кога артиклите се платени со општа уплатница, истите ќе бидат испорачани кога уплатените средства ќе бидат прокнижени на нашата банковна сметка (според принципите на банките - по правило, наредниот работен ден), затоа ве молиме проверете го статусот на нарачката на телефонскиот број 02 3202 900.