text.skipToContent text.skipToNavigation

 

Список на овластени сервисни услуги

Доколку се работи за дефекти во рамките на гарантниот рок на уредот, кој не вклучува дефекти настанати во рок од 14 дена од приемот на пратката или неисправности кои се констатирани по добивањето на пратката, клиентот треба директно да се обрати до овластениот сервис во согласност со упатствата на гарантниот лист.

Доколку нарачаниот производ е неисправен или не одговара на описот на страницата, можно е да се замени или врати производот во рок од 14 дена од приемот на нарачката. По истекот на овој рок, клиентот сам треба да го контактира овластенито сервисен центар, во согласност со гарантните услови и упатствата наведени во гарантниот лист.

Категорија Бренд Сервисен центар Веб страница Контакт телефонКонткат е-маилАдреса / Град
КУЈНСКИ АПАРАТИ И ДОМАЌИНСТВО
Кујнски апарати Gorenje Горење сервис https://mk.gorenje.com/poddrska/servis 02/32 99 111gorenje@gorenje.com.mkГТЦ Центар подрум
Кујнски апарати Ariete РефотМ 02/32 15 98450-та Дивизија 30-а/1
Кујнски апарати Bosch Горенец BSH централен сервис https://vudelgo.com.mk/ тел: 02 2454 / 600 моб: 070 233 689gorenec@yahoo.comБул. Јане Сандански 67 Скопје
Кујнски апарати Arnica Мегатрејд Гостивар 033 333 333Гостивар
Кујнски апарати Black+Decker СБДМК https://sbd.mk/ Скопје 023109760 / Тетово 044332891 / Гостивар 078406995 / Штип 032391380 / Радовиш 032632669 / Гевгелија 034211859info@sbd.mkСкопје,Тетово, Гостивар, Штип, Радовиш, Струмица, Гевгелија
Кујнски апарати Dyson Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkСкопје
Кујнски апарати Favorit Centrounion https://favoritelectronics.com/ 02 2 440 070servis@centrounion.com.mkУл. Партизански одреди 154 1000 Скопје, Р. Макeдoнија
Кујнски апарати Fuego Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Кујнски апаратиIskraКруселwww.krusel.mk02 2 520 999info@krusel.mkбул. Борис Трајковски 86А
Киселa Вода
1000 Скопје
Кујнски апарати Lavazza Кола https://www.kola.com.mk/ 02 265 6770info@kola.com.mkКачанички пат 254
Скопје 1000
Кујнски апарати Samsung Видеодата https://videodata.com.mk/ 02 2050 320info@videodata.com.mkлокација 1 ул. Франклин Рузвелт бр. 23, локација 2 ул. 1523 Горно лисиче
Кујнски апарати Samsung Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Кујнски апарати Tesla Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ https://www.comtradedistribution.com/ 02 3090 050distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Кујнски апарати Vivax Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Кујнски апарати Xiaomi Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkбул.Трета Македонска Бригада 48
ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ
Греење и ладење Blueair Ецотип https://ecotip.com.mk/ 02 3176 920info@ecotip.com.mkул. Орце Николов 202/3-1,
1000 Скопје
Македонија
Греење и ладење Black+Decker СБДМК https://sbd.mk/ Скопје 023109760 / Тетово 044332891 / Гостивар 078406995 / Штип 032391380 / Радовиш 032632669 / Гевгелија 034211859info@sbd.mkСкопје,Тетово, Гостивар, Штип, Радовиш, Струмица, Гевгелија
Греење и ладење Bosch Горенец BSH централен сервис https://vudelgo.com.mk/ 02 2454 600 / 070 233 689gorenec@yahoo.comБул. Јане Сандански 67 Скопје
Греење и ладење Gorenje Горење сервис https://mk.gorenje.com/poddrska/servis 02/32 99 111gorenje@gorenje.com.mkГТЦ Центар подрум
Греење и ладење Vivax Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Греење и ладење Daikin ИЦС Груп www.icsgroup.mk 076 / 344-728service@icsgroup.mkул. Христо Татарчев 1, бр.107 -Скопје
Греење и ладење Daikin Милмарк www.milmark.mk 075311631 / 075358991info@milmark.mkМ.Т.Гологанов
бр.64-а лок.10, Скопје
Греење и ладење Favorit Центро Унион https://favoritelectronics.com/ 02 2 440 070servis@centrounion.com.mkУл. Партизански одреди 154 1000 Скопје, Р. Макeдoнија
Греење и ладење Toshiba Енергија https://energija.com.mk/ 02 3061 466 / 02 3061 467info@energija.com.mkул. 2 бр.51, 1010 Визбегово
Греење и ладење Carrier Енергија https://energija.com.mk/ 02 3061 466 / 02 3061 467info@energija.com.mkул. 2 бр.51, 1010 Визбегово
Греење и ладење Haier Енергија https://energija.com.mk/ 02 3061 466 / 02 3061 467info@energija.com.mkул. 2 бр.51, 1010 Визбегово
Греење и ладење Iskra Крусел www.krusel.mk 02 2 520 999info@krusel.mkбул. Борис Трајковски 86А
Киселa Вода
1000 Скопје
Греење и ладење Mitsubishi Енерго систем https://energosistem.com.mk/ 02 2770 790office@energosistem.com.mkБулевар Србија бр 2, 1000 Скопје
Греење и ладење MDV Енерго систем https://energosistem.com.mk/ 02 2770 790office@energosistem.com.mkБулевар Србија бр 2, 1000 Скопје
Греење и ладење Tesla Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ https://www.comtradedistribution.com/ 02 3090 050distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Греење и ладење Xiaomi Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkбул.Трета Македонска Бригада 48
Греење и ладење Hisense Горење сервис mk.hisense.com 02/32 99 111gorenje@gorenje.com.mkГТЦ Центар подрум
АПАРАТИ ЗА НЕГА
Апарати за нега Philips Електровизија https://elektrovizija.mk/ 02 3135 115 / 076 266 499info@elektrovizija.mkУл. 1615 бр.4, нас. Аеродром, Скопје, Македонија
Апарати за нега Xiaomi Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkбул.Трета Македонска Бригада 48
Апарати за нега Dyson Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkбул.Трета Македонска Бригада 48
Апарати за нега Iskra Крусел www.krusel.mk 02 2 520 999info@krusel.mkбул. Борис Трајковски 86А
Киселa Вода
1000 Скопје
Апарати за нега OralB НелтСТ www.nelt.com 02 2581 9132officeneltst@nelt.comулица бр.20, Илинден Скопје
БЕЛА ТЕХНИКА
Бела техника Gorenje Gorenje сервис https://mk.gorenje.com/poddrska/servis 02/32 99 111gorenje@gorenje.com.mkГТЦ Центар подрум
Бела техника BekoСервис Македонијаhttps://www.servismakedonija.mk/02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Бела техника Fuego Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Бела техника Bosch Горенец BSH централен сервис https://vudelgo.com.mk/ 02 2454 600 / 070 233 689gorenec@yahoo.comБул. Јане Сандански 67 Скопје
Бела техника Favorit Centrounion https://favoritelectronics.com/ 02 2 440 070servis@centrounion.com.mkУл. Партизански одреди 154 1000 Скопје, Р. Макeдoнија
Бела техника Tesla Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ https://www.comtradedistribution.com/ 02 3090 050distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Бела техника Vivax Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Бела техника Vox Риверсофт www.riversoft.mk 075 287 119info@riversoft.mkул. Браќа Миладинови бр.18, Скопје
Бела техника LGСервис Македонијаhttps://www.servismakedonija.mk/02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Бела техника Samsung Видеодата https://videodata.com.mk/ 02 2050 320локација 1 ул. Франклин Рузвелт бр. 23, локација 2 ул. 1523 Горно лисиче
Бела техника Samsung Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Бела техника Indesit Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Бела техника Whirlpool Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
ЛАПТОПИ
Лаптопи Lenovo Инет Доо
ФИКСИО
https://inet.mk/contacts/
https://fixio.mk/
02 3090625
0800 44 444

info@inet.com.mk
info@fixio.mk

Атинска 12, ПОД 468 | 1000 Скопје, Македонија
ул. Борис Трајковски 36,Скопје, Македонија
Лаптопи Acer Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ
АИТОНИКС
https://www.comtradedistribution.com/
https://aitonix.mk/
02 3090 050
02 3298 338 / 0800 44 444
distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Ул. Васил Ѓоргов бр. 33 локал 2, Скопје, Македонија
Лаптопи Apple
АЈ СТАИЛ ДОО
https://istyle.mk/servis.html 02 309 43 51service@istyle.mkул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје 1000 Скопје
Лаптопи HP Commercial Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Лаптопи HP Consumer Ситем Оне
Неоком
СиТ Македонија
https://sistemone.mk/
https://www.neocom.com.mk/

/
02 3215 473
02 551 1200
02 3065 396 / 02 3065 664
support@sistemone.mk
/
/
Бул. Партизански Одреди бр. 103 1000 Скопје
Бул. Кузман Јосифовски Питу 15
Анкарска 31,Скопје, Македонија
ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ
Десктоп компјутери MSGW Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Десктоп компјутери Lenovo Инет Доо
ФИКСИО
https://inet.mk/contacts/
https://fixio.mk/
02 3090625
0800 44 444
info@inet.com.mk
info@fixio.mk
Атинска 12, ПОД 468 | 1000 Скопје, Македонија
ул. Борис Трајковски 36,Скопје, Македонија
КОМПЈУТЕРСКИ КОМПОНЕНТИ
Графички карти ASUS Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Графички карти Gigabyte Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мемории Kingston Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мемории Adata Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мемории Transcend Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мемории Samsung Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Процесори Intel Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Процесори AMD Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Матични плочи Asus Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Матични плочи Asrock Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Матични плочи Biostar Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Куќишта MS Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Куќишта Thermaltake Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Напојувања SAMA Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Напојувања Mission-Q Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Напојувања Seasonic Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Western Digital Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Toshiba Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци SanDIsk Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Transcend Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Adata Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Kingston Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Складирање на податоци Samsung Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Оптички уреди Transcend Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Оптички уреди LG Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
МОНИТОРИ
Монитори Asus Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Монитори Acer Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ https://www.comtradedistribution.com/ 02 3090 050distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Монитори HP Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Монитори LG Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Монитори Lenovo Инет Доо https://inet.mk/contacts/ 02 3090625info@inet.com.mkАтинска 12, ПОД 468 | 1000 Скопје, Македонија
Монитори Philips Електровизија https://elektrovizija.mk/ 02 3135 115 076 266 499info@elektrovizija.mkУл. 1615 бр.4, нас. Аеродром, Скопје, Македонија
Монитори AOC Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
МРЕЖНА ОПРЕМА
POS опрема Bixolon Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
POS опрема ELO Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
POS опрема Honeywell Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Непрекинати напојувања APC Фибернет https://fibernet.mk/en/ 02 2403 100sales@fibernet.mkБул. Борис Трајковски бр.117-а Пинтија Скопје Македонија
Непрекинати напојувања CSB Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Непрекинати напојувања CyberPower Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мрежна опрема D-Link Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Мрежна опрема HP Аксианс Македонија https://www.axians.mk/ 02 3065 396info@snt.com.mkул. Анкарска бр.31
Сервери HP Аксианс Македонија https://www.axians.mk/ 02 3065 396info@snt.com.mkул. Анкарска бр.31
Storage QNAP Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
ПРИНТЕРИ И СКЕНЕРИ
Принтери HP Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Принтери Canon Импегна https://impegna.mk/ 02 3111275info@impegna.mkУл. Франклин Рузвелт бр.33, Скопје Македонија
ТЕЛЕВИЗОРИ
Телевизори Vivax Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Телевизори LG Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Телевизори Samsung Видео Дата https://videodata.com.mk/ 02 2050 320 / 02 3081 700info@videodata.com.mkлокација 1 ул. Франклин Рузвелт бр. 23, локација 2 ул. 1523 Горно лисиче
Телевизори Samsung Сервис Македонија https://www.servismakedonija.mk/ 02 55 11 777info@servismakedonija.mkЈадранска Магистрала 14
1000 Скопје
Телевизори Hisense Gorenje сервис https://mk.gorenje.com/poddrska/servis 02/32 99 111gorenje@gorenje.com.mkГТЦ Центар подрум
Телевизори TCL Хај комуникации
Комтрејд Дистрибуција
https://hi-store.mk/
https://www.comtradedistribution.com/contact/
075 405 885
02 3090 050
service@hi.mk
distribution.mk@comtrade.com

 
бул.Трета Македонска Бригада 48 

Булевар Киро Глигоров 13, 1000 Скопје

Телевизори Tesla Комтрејд дистрибуција ДООЕЛ https://www.comtradedistribution.com/ 02 3090 050distribution.mk@comtrade.comКиро Глигоров 13, Скопје, Македонија
Телевизори Philips Електровизија https://elektrovizija.mk/ 02 3135 115 076 266 499info@elektrovizija.mkУл. 1615 бр.4, нас. Аеродром, Скопје, Македонија
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
Смартфони Apple
АЈ СТАИЛ ДОО
https://istyle.mk/servis.html 02 309 43 51service@istyle.mkул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје 1000 Скопје
Смартфони Samsung Видеодата https://videodata.com.mk/ 02 2050 320info@videodata.com.mkлокација 1 ул. Франклин Рузвелт бр. 23, локација 2 ул. 1523 Горно лисиче
Смартфони Samsung Мобико http://www.mobico.com.mk/ 02 3090 060
info@mobico.com.mk
Бул. Партизански одреди 62 Скопје Македонија
Смартфони Xiaomi Хај комуникации
Комтрејд дистрибуција
https://hi-store.mk/
https://www.comtradedistribution.com/
075 405 885
02 3090 050
service@hi.mk
distribution.mk@comtrade.com
бул.Трета Македонска Бригада 48
Киро Глигоров 13, Скопје, Македонија
АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ
Автомобилски гуми GOODYEAR SAVA DUNLOP DEBICA FULDA DIPLOMAT УНИРОЈАЛ КОМПАНИ ДООЕЛ-ПРИЛЕП https://unirojal.vulco.mk/ 75308075mile@uniroyal.mkАлександар Македонски бб- 7500 Прилеп
Автомобилски гуми WINDFORCE UNIROYAL CONTINENTAL МУЛТИБРЕНД ДООЕЛ https://multibrend.com.mk/ 23112100multibrend@yahoo.com8ми Септември бр.40 - 1000 Скопје
Автомобилски гуми HANKOOK BRIDGESTONE LASSA Stop&Go https://stop-go.com.mk/ 02 30 97 202bzoran@stop-go.com.mkБул. 8 Септември бр. 23
АЛАТИ И МАШИНИ
Алати и Машини AGRINA HUSQVARNA MIGLIORI LAVOR MICHELIN GARDENA FIAC GRIFO СИНПЕКС ДОО БИТОЛА https://sinpeks.mk/ 078328801 078328 803milko@sinpeks.com.mk darko.v@sinpeks.com.mkВоден 17 (Краварски пат) 7000 Битола
Алати и Машини VIILAGER AGM INTEX Техногенекс дооел Скопје https://tshop.mk/ 022 551 801tehnogeneks@gmail.com tehnogen@tehnogenex.com.mkУл.808 Бр.1 Автокоманда КАРАОРМАН - 1000 СКОПЈЕ
Алати и Машини Black&Decker Stanley DeWalt SBDMK DOOEL SKOPJE https://sbd.mk/ 02/3109 760info@sbd.mkБлагоја Стефковски бр.7 -1000 Скопје
Алати и Машини Baukit Krauterhaus БАУКИТ ДООЕЛ СКОПЈЕ https://www.baukit.mk/ 22580852marketing@baukit.mkмаџари -1000 Скопје
Алати и МашиниFARM WURTH ВУРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛhttps://www.wurth.com.mk/070409723 076233441Kristijan.Krstevski@wurth.com.mk Darko.Marinkovikj@wurth.com.mk ул.20 бр.39 Бразда
Чучер Сандево - 1000 СКОПЈЕ
Алати и Машини ISKRA Крусел www.krusel.mk 02 2 520 999info@krusel.mkбул. Борис Трајковски 86А
Киселa Вода
1000 Скопје
ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ И ВЕЛОСИПЕДИ
Електрични тротинети MS Energy Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
Електрични велосипеди MS Energy Паком компани www.pakom.com.mk 02 3202 893servis@pakom.com.mkЈадранска магистрала бр.12, Скопје, Македонија
ПАМЕТНИ ЧАСОВНИЦИ
Smartwatch Apple
АЈ СТАИЛ ДОО
https://istyle.mk/servis.html 02 309 43 51service@istyle.mkул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје 1000 Скопје
Smartwatch Samsung Мобико http://www.mobico.com.mk/ 02 3090 060
info@mobico.com.mk
Бул. Партизански одреди 62 Скопје Македонија
Smartwatch Xiaomi Хај комуникации https://hi-store.mk/ 075 405 885service@hi.mkбул.Трета Македонска Бригада 48
Smartwatch Garmin Гиззо коналтинг https://garmin.mk/ 078 306 200info@garmin.mkбул.Партизански одреди бр.107

Доколку имате прашања или ви треба појаснување, Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3202 900 или на е-пошта: info@ekupi.mk . Кога рекламирате производ, кажете ни го бројот на нарачката во кој се наоѓа рекламираниот производ, бројот на фактура или вашето корисничко име.

Работното време на телефонските оператори е од Понеделник до Петок од 08:00 до 19:00 часот.
Поддршката за корисници е недостапна во Сабота, Недела и празници.