text.skipToContent text.skipToNavigation

Нарачка по телефон и еmail

Доколку немате доволно време да ја направите Вашата нарачка преку нашата интернет страница или имате потешкотии да се снајдете при креирање на Вашата нарачка преку нашата интернет страница, ние Ви нудиме дополнителни опции, нарачката да ја направите така што ќе се јавите на нашиот телефонскиот број 02 3202 900 или ќе не контактирате на нашата е-пошта info@ekupi.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесите како што се: регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Доколку одлучите Вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, односно телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни ги оставите следните информации:

  • Име и Презиме
  • Адреса и град за достава
  • Телефонски број за контакт
  • E-mail адреса

 

Ние, на e-mail адресата која ќе ни ја дадете ќе Ви испратиме потврда за извршената нарачка и ќе Ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можност за плаќање исклучиво во готово при самата испорака.
За нарачки направени преку телефон или email, не е овозможено плаќање со кредитна картичка поради заштита на Вашите лични податоци.

Работното време на корисничката поддршка е од 08:00 до 19:00 часот од Понеделник до Петок. За викенди и за време на празници корисничката поддршка не работи.

Во Сабота, Недела и за време на празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница.