text.skipToContent text.skipToNavigation

Заштедете време и пари! !

 

еКупи од сега ви нуди лично преземање на купените производи во новиот еКупи&преземи pick up point на адреса Партизански Одреди бр.109 1/1, во Скопје.

Предности::
Без трошоци за испорака – личното преземање е БЕСПЛАТНО
Флексибилност - Сами одбирате термин за преземање
Одлична локација и достапен паркинг
Преземање нареден ден – Нарачките до 16:00 часот подигнете ги веќе наредниот ден после 13.00ч.*

Работно време: Понеделник до Петок од 08:00-19:00 часот, во Сабота, Недела и за празници не работиме.

Oд сега сме овде... во комшии!

*се однесува на артикли кои на себе ја имаат ознаката "Достапно веднаш"! За останатите производи важи дефинираниот датум при правење на нарачката.

ЧЕСТИ ПРАШАЊА

Ако до 16:00 нарачате производ кој има ознака "Достапно веднаш". Можете да го преземете во еКупи&преземи наредниот ден после 13:00 часот. Останатите нарачки можете да ги преземете според датумот кој самиот систем ви го има дефинирано, а кој зависи од рокот на добавливост на производот.

Одберете производи кои сакате да ги купете и додадете ги во кошничката. Потоа кликнете на "Продолжи на избор на плаќање". Откако ќе ги внесее личните податоци, системот ќе ви овозможи освен испорака на адреса и опција "еКупи&преземи"- Лично преземање. Услугата е достапна на локација:

Бул. Партизански Одреди бр.109 1/1

Скопје, еКупи&преземи
Понеделник до Петок од 08:00-19:00 часот
во Сабота, Недела и за празници не работиме.

Сите производи кои се наоѓаат на еКупи страницата може да се нарачаат за лично преземање. Исклучок се производи кои немаат дефиниран рок на добавливост и/или немаат ознака "достапно веднаш"!

На вашата емаил адреса ќе добиете известување со информација дека вашата нарачка е спремна за преземање.

При преземање на нарачката припремајте ја потврдата за нарачката или бројот на нарачката.

При лично преземање во еКупи&преземи не постои можност на плаќање. Може да се преземе исклучиво ако нарачката е веќе платена преку еКупи интернет страницата (картично или вирмански). За нарачките за кои е одбрано плаќање во готово при преземање немаат можност да се подигнат лично на еКупи&преземи.

Паркингот е достапен ведднаш до еКупи&преземи, каде има резервирано место за вас пред самата зграда.

КАДЕ СЕ НАОЃАМЕ?

ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР.109 1/1 СКОПЈЕ