text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Blossom Pink)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

NedelnaAkcijaMK BrzaIsporakaMKv1
Apple AirPods2 mv7n2zm/a , безжични слушалки
Apple AirPods2 mv7n2zm/a , безжични слушалки
10.890 ден

7.890 ден

Седмична акција!

 • Apple AirPods2 mv7n2zm/a , безжични слушалки
 • До 24 часа слушање
 • Тип на производ: In Ear слушалки
 • Бренд: Apple

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Lilac Purple)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО
VIVAX VOX DW-2 DAB BLACK РАДИО

3.000 ден

Седмична акција!

VIVAX Audio радија се компактни DAB+ радија кои звучат многу поголемо отколку што всушност се. Внатре, тој е преполн со технологија на звучници што вообичаено ја наоѓате кај традиционалните звучниц...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Pastel Blue)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
EPSON CO-FH01 FHD 3000AL проектор
EPSON CO-FH01 FHD 3000AL проектор

31.900 ден

Седмична акција!

Поголемо е подобро

Потопете се во вашите омилени филмови и игри со овој проектор со Full HD 1080p, кој е способен да создаде импресивен дисплеј од 391 инчи. Оживу...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
EPSON CO-W01 WXGA 3000AL проектор
EPSON CO-W01 WXGA 3000AL проектор

28.690 ден

Седмична акција!

Создадете искуство со голем екран со овој висококвалитетен, издржлив и флексибилен проектор за дома и канцеларија, со WXGA резолуција. Ова е проектор во кој може да ужива целото семејство: од гледа...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
PlayStation 5 Slim Blue-Ray Edition D chassis
PlayStation 5 Slim Blue-Ray Edition D chassis
33.990 ден

28.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Sony
 • тип на конзола: PlayStation 5
 • број на контролери: 1
 • Капацитет SSD 1: 1000 GB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Clay White)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)
FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)

7.499 ден

Седмична акција!

 • FUJIFILM INSTAX Mini 12 Инстант филм камера (Mint Green)
 • Подржува INSTAX Mini Instant Film
 • FUJINON 60mm Lens со Selfie Mirror
 • Automatic Exposure and Automatic Flash
 • Dedicated Selfie/Close-Up Shooting Mode

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Fujifilm Instax mini film 20 фотографии
Fujifilm Instax mini film 20 фотографии

1.599 ден

Седмична акција!

Fujifilm Instax mini film 20 фотографии. 20 сликички во пакување компатибилни со Fujifilm Instax Mini 12 инстант фотоапаратите.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK BrzaIsporakaMKv1
Apple AirPods Pro2 mqd83zm/a слушалки
Apple AirPods Pro2 mqd83zm/a слушалки
22.090 ден

18.990 ден

Седмична акција!

 • Apple AirPods Pro2 mqd83zm/a слушалки
 • До 30 часа слушање
 • Тип на производ: In Ear слушалки
 • Бренд: Apple

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-211 bluetooth звучник

3.400 ден

Седмична акција!

Новиот пренослив Bluetooth звучник Vivax BS-211 доаѓа со моќност од 50 W и обезбедува длабок и моќен звук со репродукција до 6,5 часа на средно ниво на звук. Уредот се одликува со функцијата TWS, с...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-210 bluetooth звучник
3.390 ден

3.190 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-160 bluetooth звучник

3.600 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 6
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 6,5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-260 bluetooth звучник

4.700 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 8 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник
VIVAX VOX BS-700 bluetooth звучник

7.300 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Тип на производ: Преносен Bluetooth звучник
 • Водоотпорен IPX 5
 • Поврзување до 2 исти уреди
 • Батерија: 5 часа

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON ZOEMINI S2 ZV223 PW Instant Camera
CANON ZOEMINI S2 ZV223 PW Instant Camera

9.990 ден

Седмична акција!

 • ZINK™ Технологија
 • Резолуција од 314 x 600 dpi
 • Филтер: црно-бело / живописни бои
 • Поврзување на Bluetooth 5.0
 • Димензии: 121 x 80,3 x 22,4 mm
 • Резолуција: 8 MP

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS
CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS

990 ден

Седмична акција!

 • CANON PAPER ZINK ZP-2030 20 SHEETS
 • Слики наменети за инстант Canon Zoemini апарати
 • Број на слики:20
 • Фотохартија без дамки
 • Отпорна на вода и кинење
 • Големина на слика: 2"x3"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024