text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
TIGAR Winter SUV 255/55 R 18
TIGAR Winter SUV 255/55 R 18
9.000 ден
6.300 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 225/60 R 17
TIGAR Winter SUV 225/60 R 17
7.500 ден
5.250 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 235/60 R 18
TIGAR Winter SUV 235/60 R 18
8.450 ден
5.915 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 215/60 R 17
TIGAR Winter SUV 215/60 R 17
7.400 ден
5.180 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 235/55 R 19
TIGAR Winter SUV 235/55 R 19
9.000 ден
6.300 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 225/65 R 17
TIGAR Winter SUV 225/65 R 17
7.500 ден
5.250 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 235/65 R 17
TIGAR Winter SUV 235/65 R 17
8.300 ден
5.810 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 215/65 R 16
TIGAR Winter SUV 215/65 R 16
6.000 ден
4.200 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

TIGAR Winter SUV 215/70 R 16
TIGAR Winter SUV 215/70 R 16
7.200 ден
5.000 ден
Сите гуми во нашата понуда се произведени во тековната година.
Испораката на сите гуми е бесплатна во цела Македонија, до секој град и населено место.
Во цената на гумите не се вклучени и фел...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020