text.skipToContent text.skipToNavigation
17 пронајдени производи
DUScategoryMK
SAVA 225/75 R16C 121/120R TRENTA2
SAVA 225/75 R16C 121/120R TRENTA2
9.850 ден

8.900 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 205/75 R16C 110/108R TRENTA2
SAVA 205/75 R16C 110/108R TRENTA2
7.010 ден

6.400 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 235/65 R16C 115/113S TRENTA2
SAVA 235/65 R16C 115/113S TRENTA2
8.860 ден

8.100 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 195/70 R15C 104/102R TRENTA2
SAVA 195/70 R15C 104/102R TRENTA2
5.150 ден

4.700 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 185/75 R16C 104/102R TRENTA2
SAVA 185/75 R16C 104/102R TRENTA2
6.160 ден

5.500 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 195/75 R16C 107/105S TRENTA2
SAVA 195/75 R16C 107/105S TRENTA2
5.890 ден

5.400 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
FULDA 225/70 R15C 112/110R CONVEO TOUR 2
FULDA 225/70 R15C 112/110R CONVEO TOUR 2
7.210 ден

6.500 ден

Пневматиците на FULDA се со препознатливиот германски квалитет, одличен однос помеѓу цената и квалитетот.


FULDA пневматиците се со одлично дизајнирана шара која одржува максимален к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
FULDA 195/60R16C 99/97H CONVEO TOUR 2
FULDA 195/60R16C 99/97H CONVEO TOUR 2
6.780 ден

6.200 ден

Пневматиците на FULDA се со препознатливиот германски квалитет, одличен однос помеѓу цената и квалитетот.


FULDA пневматиците се со одлично дизајнирана шара која одржува максимален к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 195/65 R16C 104/102T TRENTA2
SAVA 195/65 R16C 104/102T TRENTA2
6.330 ден

5.700 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 225/70 R15C 112/110R TRENTA2
SAVA 225/70 R15C 112/110R TRENTA2
6.980 ден

6.300 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 225/65 R16C 112/110R TRENTA2
SAVA 225/65 R16C 112/110R TRENTA2
8.180 ден

7.500 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
FULDA 185/75 R14C 102/100R CONVEO TOUR 2
FULDA 185/75 R14C 102/100R CONVEO TOUR 2
5.540 ден

5.000 ден

Пневматиците на FULDA се со препознатливиот германски квалитет, одличен однос помеѓу цената и квалитетот.


FULDA пневматиците се со одлично дизајнирана шара која одржува максимален к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
FULDA 205/65R15C 102/100T CONVEO TOUR 2
FULDA 205/65R15C 102/100T CONVEO TOUR 2
7.450 ден

6.800 ден

Пневматиците на FULDA се со препознатливиот германски квалитет, одличен однос помеѓу цената и квалитетот.


FULDA пневматиците се со одлично дизајнирана шара која одржува максимален к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 205/70 R15C 106/104S TRENTA2
SAVA 205/70 R15C 106/104S TRENTA2
6.540 ден

5.900 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 215/75 R16C 113/111R TRENTA2
SAVA 215/75 R16C 113/111R TRENTA2
8.130 ден

7.400 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 215/65 R16C 109/107T TRENTA2
SAVA 215/65 R16C 109/107T TRENTA2
7.130 ден

6.500 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK
SAVA 205/65 R16C 107/105T TRENTA2
SAVA 205/65 R16C 107/105T TRENTA2
6.980 ден

6.300 ден

Со Sava летните гуми ќе возите повеќе километри, а ќе заштедите на потрошувачката на горивото. Освен што ќе заштедите со нив ќе имате прецизна контрола во сите услови на патот, суви, влажни и ли...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024